Ideas,  Svenska

Nej till NATO!

Profilillustrationer för sociala medier

#NejtillNato!!!
Vi vill ha fred, vi vill bevara livet!!

💐 🕊 🌿 🌎 🕊 🌿 🌍 🕊 🌿 🌏 💐

Kriget i Ukraina har haft redan stor påverkan i Sverige. Men kanske det viktigaste av allt är att Sverige har vänd sig och tänker att det är faktist en bra idé att gå med i NATO. Men att vara emot Ryssland betyder inte att en ska automatiskt stötta den andra sidan. Imperialismen är imperialismen oavsett ideologi.

“Sverige behöver inte NATO för att ha fred, men NATO behöver Sverige för att göra krig” (läste någonstans!)

Verkligen, i en tid av klimatkatastrof, fattigdom och ojämlikhet, den sista vi alla behöver är mer krig och militarisering, inte ens för att nämna kärnvapen!! Tänk på alla unga aktivister som redan var så besvikna av de vuxna som tar dumma beslut om deras framtiden redan innan pandemin!!


Jag gjorde en profilmotiv men Facebook har lagt ner funktionen för att lägga till motiv på profilbilder.

Du får gärna ladda ner motiven eller profilbild genom att klicka på bilderna:

Motiven är en png bild med genomskinlig bakgrund. Du kan ladda ner det och då använda instagram stories, canva eller nån liknande app (eller photoshop) där du kan ha din egen bild och sen lägga motiven ovanpå!

Eller om du vill ha ett alternativ och inte ta mycket tid att testa med appar då kan du ta denna version också!!

Glöm inte att använda hashtaggar #NejtillNato#NATO#natonejtack#kärnvapennejtack

💐 🕊 🌿 🌎 🕊 🌿 🌍 🕊 🌿 🌏 💐

Leave a Reply

Your email address will not be published.